Bliv skribent på EtikOnline.dk

Og stå frem som en etisk online aktør
Som etik online skribent kan du udgive en eller flere artikler af forskellig længde og karakter. Som skribent vil din medlemsprofil få tildelt skribent ikonet så din virksomhed står mere frem, udover at du selvfølge får udgivet en skræddersyet artikel med fokus på dit formål.

Vælg den artikellængde der passer dig

Du kan selv vælge den artikellængde, der passer bedst til dit formål. Vi tilbyder artikler i forskellige længder, så du kan vælge den, der bedst passer til dit formål og budget. Hvis du har brug for en kort artikel, kan du vælge en på 300 ord. Har brug for mere indhold, kan du vælge en artikel på 500 ord. Hvis du har brug for en omfattende artikel, kan du vælge en på 900 ord eller mere, der giver dig mulighed for at fordybe dig i emnet og give en detaljeret beskrivelse af det. Jo flere ord du vælger, jo flere links til søgeord får du også med.
Bestil artikel nu
Vælg artikel længde
Vi skriver artiklen for dig

Hands off tekstforfatning og mediebrug

Vi ved, at du har travlt med at drive din virksomhed, og derfor tilbyder vi en hands off tilgang til tekstforfatning og mediebrug. Vores erfarne tekstforfattere vil skrive artiklen for dig, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver. Vi sørger også for at vælge et passende billede eller grafik, der supplerer artiklen og gør den mere visuelt tiltalende. Med vores hands off tilgang kan du være sikker på, at du får en professionelt skrevet artikel med et visuelt element, der vil hjælpe med at fremme dit budskab og engagere læserne.
Bestil artikel nu

Links til søgeord der rammer den rette intention

Vi forstår vigtigheden af at have links, der rammer den rette intention, og derfor sørger vi for at bruge de mest relevante søgeord i vores artikler, som udvalgt af dig. Vores erfarne tekstforfattere vil sørge for at søgeordene fremgår naturligt i artiklens tekst. Har du brug for vores hjælp til at udvælge de rigtige søgeord kan vi også hjælpe med dette.
Bestil artikel nu
Artikel arkiv etikonline
Image

Du får notifikation når artiklen er udgivet

Når din artikel er færdigskrevet og klar til at blive udgivet, vil du modtage en notifikation fra os. Herefter har du 1 uge til at fremsende ønskede ændringer til artiklen, som vi så vil tage og udføre for dig.
Bestil artikel nu

Du opnår skribent status på EtikOnline.dk

Når du køber en artikel fra os, vil du automatisk opnå skribent status på EtikOnline.dk. Dette betyder, at du vil have mulighed for at bidrage med yderligere artikler og indhold til hjemmesiden, hvis du ønsker det. Ønsker du flere artikler vil alle dine artikler kunne ses under din skribent profil.  Vi tror på, at samarbejde er nøglen til at skabe det bedste indhold, og vi ser frem til at samarbejde med dig som skribent på EtikOnline.dk.
Bestil artikel nu
Image

Artikel pakker

Vi skriver artikelen for dig, og sikre at den lever op til den rette standard. Det eneste du skal gøre er udfylde vores bestillingsformular, også klare vi resten for dig
450
Kr.

Lille artikel

Til den hjemmeside ejer som gerne vil have en kort, med god kvalitetshenvisning fra Etik Online og en hands off proces

300 ord

1 valgfrit link + søgeord

Input til ønsket vinkling & fokus

Tekstforfatning & medietilknytning

Planlagt udgivelse & notificering

Partnerskabniveau: Skribent

750
Kr.

Mellem Artikel

Til den hjemmeside ejer som gerne vil have en mellem lang artikel, med solid kvalitetshenvisning fra Etik Online og en hands off proces

500 ord

2 valgfrie links + søgeord

Input til ønsket vinkling & fokus

Tekstforfatning & medietilknytning

Planlagt udgivelse & notificering

Partnerskabniveau: Skribent

1500
Kr.

Længere Artikel

Til den hjemmeside ejer som gerne vil have en lang artikel med kvalitetshenvisning fra Etik Online og en hands off proces

+900 ord

4 valgfrie links + søgeord

Input til ønsket vinkling & fokus

Tekstforfatning & medietilknytning

Planlagt udgivelse & notificering

Partnerskabniveau: Skribent

Fremtrædende Partnere

MineAlternativer logo
Klinik Baungaard logo
Hr. Flittig logo
FruGrundig logo
Digitypes logo
TimeOps logo
Hexio logo