Branche: Software

TimeOps.dk

TimeOps er på en vigtig mission! Vi brænder for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid – trods alt din vigtigste ressource. Hos TimeOps er du i centrum, og vores vigtigste mål er at hjælpe dig med at få det hele til at løbe rundt.

Vi ved, at små og mellemstore virksomheder har travlt, og det er her, TimeOps kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at spore dit tidsforbrug på en simpel måde, så du altid ved, hvor du står. Vi gemmer dine tidsregistreringer i forhold til projekter og kunder, og du kan altid tilgå dem fra både kontoret og på farten. Sådan har du altid styr på din brugte tid.

Hos TimeOps forstår vi vigtigheden af din tid, især hvis du er selvstændig i en konsulentvirksomhed, hvor fundamentet er de timer, du kan sælge. Vores grundlægger, Morten, oplevede selv besværet med regneark og komplekse systemer, så han besluttede sig for at skabe et enkelt system, der fokuserer på at registrere og gemme tid på den mest simple måde muligt.

Så hvis du vil sikre, at du får mest muligt ud af din dyrebare tid, er TimeOps klar til at hjælpe dig. Vi er dedikerede til at sikre, at du har styr på din tid, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig! Det bedste af det hele er at TimeOps har en gratis version forevigt – Det er nemt at komme igang, da det intuitive er vores fokus. Prøv selv hvor enkelt tidsregistrering kan gøres her…

Image
Besøg hjemmeside
Cvr.: 42107980
By: Slagelse
Image
lever op til

Gennemskuelig etisk databehandling

Image
lever op til

Relevante etiske henvisninger

Image
lever op til

Etisk dialog og deling af indhold

Image
lever op til

Etisk brug af kilder og dokumentation

  Artikler

  udgivet af TimeOps.dk
  Featured image for “Er det uetisk at bruge AI til at producere sit marketing content?”
  marts 14, 2023

  Er det uetisk at bruge AI til at producere sit marketing content?

  Featured image for “Tidsregistrering og etik: Balancen mellem effektivitet og medarbejderes velfærd”
  juni 13, 2023

  Tidsregistrering og etik: Balancen mellem effektivitet og medarbejderes velfærd

   Fremtrædende Partnere

   TimeOps logo
   MineAlternativer logo
   Hexio logo
   Hr. Flittig logo
   FruGrundig logo
   Klinik Baungaard logo
   Digitypes logo